"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη, Υποψήφια Βουλευτής Β' Αθηνών

Οι Αρκάδες στη Β' Αθηνών στηρίζουν
την Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη,


Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1976
Τόπος Καταγωγής:Τρίκαλα, Μάνη, Αρκαδία, Κρήτη

Δραστηριότητες: Η Βίκυ Νικάκη, μετά τις Βουλευτικές Εκλογές του 2007 όπου συγκέντρωσε 8.500 ψήφους, ρίχνεται πάλι στον αγώνα στις κρίσιμες Βουλευτικές εκλογές στις 4 Οκτωβρίου...

Γεννήθηκε πριν 33 χρόνια στο Χολαργό όπου ζει μέχρι σήμερα.
Φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χολαργού και στη συνέχεια στη Νομική Σχολή Αθηνών. Έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και απέκτησε δίπλωμα MSc in Business από το ινστιτούτο ALBA (ΣΕΒ). Στη συνέχεια σπούδασε Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και Διοίκηση πολιτισμικών μονάδων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Είναι κάτοχος ανώτατων διπλωμάτων στην Αγγλική και Γερμανική γλώσσα. Σήμερα διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Χολαργό και παράλληλα συνεργάζεται με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.

Για πρώτη φορά ασχολήθηκε με τα κοινά συμμετέχοντας στις μαθητικές κοινότητες και εν συνεχεία δραστηριοποιήθηκε στην πολιτική ως μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 1993. Διετέλεσε Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Χολαργού και Β’ Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Β3 Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Έχει συμμετάσχει ως Σύνεδρος σχεδόν σε όλα τα Συνέδρια ΠΑΣΟΚ και ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία της δόθηκε στις Δημοτικές εκλογές του 1998 όταν εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Χολαργού σε ηλικία 22 ετών με το συνδυασμό του Δημάρχου Χ. Σκούρτη και στη συνέχεια Πρώτη Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του 2002 και του 2006 με το συνδυασμό του Π. Δεμερτζή. Ήταν υποψήφια στις Βουλευτικές Εκλογές του 2007, όπου 8.500 ψηφοφόροι την τίμησαν με την ψήφο τους.


Κοινωνική Δράση:
Στο Δήμο Χολαργού διετέλεσε: Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας, Αντιπρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού, Μέλος του ΔΣ Πνευματικού Κέντρου, Μέλος του ΔΣ των Παιδικών Σταθμών , Μέλος του ΔΣ του ΔΗΜΟΤΙΚOY ΚΕΚ, Μέλος της Επιτροπής Παιδείας, Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής

Έχει οργανώσει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και ενημερωτικών πρωτοβουλιών (για παιδιά και νέους , αφιερώματα, συναυλίες, απολογισμό διοίκησης κλπ) καθώς και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.
Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια για την τοπική αυτοδιοίκηση (ΚΕΔΚΕ, ΝΕΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ) καθώς και σε προγράμματα ανταλλαγής νέων στην Ευρώπη στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων με αντικείμενο περιβάλλον, ποιότητα ζωής κλπ.
Ενδιαφέροντα:Οργάνωση εκδηλώσεων, αρθρογραφία, διάβασμα, ταξίδια, ενασχόληση με ζώα.ΕκπαίδευσηΠανεπιστημιακά Ιδρύματα:Πανεπιστήμιο Αθηνών
Νομική
Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας
Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΑLBA (ΣΕΒ)
ΜSc in Business for Law Practitioners
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Διοίκηση πολιτισμικών μονάδων
Δευτεροβάθμια εκπαίδευση:1ο Λύκειο Χολαργού

Νικάκη Βικτωρία (Βίκυ)
Τηλέφωνο:2106515963, 2106515963, 697455666
Περικλέους 20
Holargos, Greece, 15561


Facebook Links on "Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη, Viktoria (Vicky) Nikaki"

Δεν υπάρχουν σχόλια: