"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κεντρική συγκέντρωση ετεροδημοτών ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα πραγματοποιήσει την κεντρική συγκέντρωση των ετεροδημοτών της Αθήνας, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο NOVOTEL, οδός Μιχ. Βόδα 4 και Λιοσίων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Γιαννόπουλος θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την Γορτυνία, καθώς και όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και Tοπικούς Συμβούλους.
Επειδή απ’ αυτήν τη δύσκολη και ιερή προσπάθεια για την Ανόρθωση της ιδιαίτερης πατρίδας μας, δεν πρέπει να λείπει κανείς ενεργός πολίτης-πατριώτης, τους καλεί όλους να είναι κοντά του, γιατί πρέπει να συμπορευτούμε και συναποφασίσουμε για την παραπέρα προοδευτική πορεία της Γορτυνίας.

1 σχόλιο:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

Πάμε μαζί για την νίκη φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Παναγιώτης Καραντώνης υποψήφιος σύμβουλος δήμου Γορτυνίας
http://karantonispanagiotis.blogspot.com/