"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΡΚΑΔΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ



Στις 13/12/20Ι0 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τακτική ανάτριετί α Γεν. Συνέλευση του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου “ Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης ”. Προήδρευσε των εργασιών της ο Γεώργ. Πλουμπίδης με γραμματέα την Πέννυ Καλύβα. Προσήλθει Ικανοποιητικός αριθμός μελών.

Τον πλούσιο διοικητικό απολογισμό ε ξέ θε σε ο Πρόεδρος του α περ χο μέ νου Δ,Σ. Κων. Καλύ βας, δημοσιογράφος.Αναφερόταν κυρίως στην πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολλές από τις οποίες σε συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου και τους άλλους πολιτιστικούς φορείς της πόλεως. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός και η ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής

Μετά έλαβαν τον λόγο μέλη που συνεχάρησαν την Διοίκηση για την δυναμική παρουσί α του Συνδέσμου στα δρώμενα του Δήμου Ζωγράφου.

Τέλος με εφορευτική επιτροπή τους: Γ. Πλουμπίδη, Πέννυ Καλύβα και Σάββα Παπαναστασόπουλο, διεξήχθησαν σε πολύ ήρεμο κλίμα οι αρχαιρεσίες. Το νέα Δ.Σ. που εξελέγη κα ταρ τίσ θη κε σε σώ μα ως ε ξής:

Πρόεδρος Κωνστ. Π. Καλύβας, Αντιπρόεδροι Ηλίας Αθανασόπουλος και Θεόδ. Τσίκας, Γεν. Γραμματέας Βαρβάρα Θ. Γιαννακοπούλου, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Αγγελική Ζαφειροπούλου, Ταμίας Αθηνά Πουρναρά, Δημ. Σχέ σε ων Βασ. Μουλόπουλος και Σύνδεσμος με Δήμο Ζωγράφου Ευσταθία Κοκκαλιάρη. Εξελεγκτική Επιτροπή: Γρηγορία Κακούρη - Σκρέμπου, Σπήλιος Σιέττος και Ειρήνη Χαλκιαδακη .

Επιτροπή Νέων: Ιωάν. Δοξαράς, Πέννυ Καλύβα , Κωνστ. Παπαναστασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: