"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Έκθεση αγροτικών προϊόντων στην Τ.Κ. Κοκκορά ΓορτυνίαςΟ Δήμος Γορτυνίας και ο Σύλλογος των Απανταχού Κοκκοραίων <<Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ>> σας καλούν στην Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου, ώρα 7.30. μ.μ. στον Κοκκορά Δ.Ε. Ηραίας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
·        Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων
Συνεχίζουμε για 7η χρονιά να έχουμε την ευθύνη και την χαρά να δεχτούμε τα εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας και να τα παρουσιάσουμε στους παρευρισκόμενους. Αναμένουμε  να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους παραγωγοί από ολόκληρη την Γορτυνία και όχι μόνο! Θεωρούμε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούν και να συνεργαστούν ομάδες παραγωγών, γεγονός το οποίο θα είναι ωφέλιμο για όλους και το οποίο ευχόμαστε.
Καλούμε όλους τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6988082790.
·        Ενημέρωση-Συζήτηση
Καλεσμένη μας θα είναι η κα Κουτσούλη Παναγιώτα, λέκτορας του τμήματος Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα μας μιλήσει για το «Γαλακτοπαραγωγό Πρόβατο» και πιο συγκεκριμένα για τα εξής:
1. Φυλές προβάτων.
2. Σιτηρέσια για επίτευξη μέγιστων αποδόσεων.
3. Διαχείριση κτηνοτροφικών μονάδων.
Τα θέματα αυτά αποτελούν τη βάση για μια επιτυχημένη κτηνοτροφική μονάδα! Παλιοί, νέοι αλλά και επίδοξοι κτηνοτρόφοι θα λάβουν ενδιαφέρουσες και πρακτικές γνώσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών εμποδίων και προβλημάτων όσον αφορά την εκτροφή των αιγοπροβάτων.
Αναφορά θα γίνει στα οφέλη των οργανωμένων ομάδων παραγωγών.
Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 19:30

Το παραδοσιακό γλέντι που είχε προγραμματίσει ο Σύλλογος Κοκκοραίων
δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο δήμαρχος Γορτυνίας                                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                         Του Συλλόγου Απανταχού Κοκκοραίων

Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: