...............Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

~

 my-tips-collection

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Χειμώνας 2016 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Το ΝΈΟ Δ.Σ. του Συλλόγου Συρναίων "Ο Ευαγγελισμός"


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συρναίων "Ο Ευαγγελισμός" συνήλθε σε συνεδρίαση την 17η Φεβρουαρίου 2014, με αφορμή την παραίτηση του Προέδρου του, Δημήτρη Ι. Σιέμπου.
Μετά από ομόφωνη απόφαση συγκροτήθηκε εκ νεόυ σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος : Βασίλης Σιέμπος του Παντελή
Αντιπρόεδρος : Γαρυφαλιά Σέμπου του Νικολάου
Ταμίας : Φωτεινή Σμαϊλη του Δημητρίου
Γραμματέας : Παναγιώτης Παπαγεωργάκης του Χρήστου
Μέλη : Πηνελόπη Αλεξοπούλου του Αθανασίιου
            Παναγιώτης Κουτσόπουλος Του Γεωργίου και
            Δημήτρης Σιέμπος του Ιωάννη

Το Δ.Σ. αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο Πρόεδρο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Σύλλογο από την θέση του Προέδρου, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο στίβο του επαγγελματικού του αγώνα, με προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες ανάλογες εκείνων που πετύχαμε ως ΔΣ υπό την προεδρία του.
Αναφορικά με το νέο Δ.Σ., θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την ανιδιοτελή προσφορά στο χωριό και τους συμπατριώτες μας όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. 
Το γεγονός άλλωστε ότι στο παρόν Διοικητικό Συμβούλιο ανήκουν, προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν ώς απλά μέλη δύο πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου το αποδεικνύει.

Με εκτίμηση
Δ.Σ. Συλλόγου Συρναίων "Ο Ευαγγελισμός"

Δημοσίευση σχολίου