"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η παραίτηση τριών συνεργατών του Σαμαρά που “δείχνει” εκλογές


Το κλίμα πρόωρων εκλογών που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό σκηνικό, ήρθε να επιβαρύνει η παραίτηση τριών στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, από θέσεις κυβερνητικής ευθύνης, προκειμένου να είναι υποψήφιοι.
Πρόκειται για τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Δημήτρη Βαρτζόπουλο, και τους Γενικούς Γραμματείς Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Ιωάννη Παναγιωτόπουλο και Ανδρέα Κατσανιώτη.
Και οι τρεις είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος στη Θεσσαλονίκη, ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος στην Αρκαδία και ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην Πελοπόννησο, και έτσι αποφάσισαν να υποβάλλουν από σήμερα τις παραιτήσεις τους.
Η παραπάνω εξέλιξη έχει την τυπική διάσταση ότι σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία πρέπει να έχουν παραιτηθεί από το αξίωμά τους 18 μήνες πριν από τη λήξη της τετραετίας, τον Ιούνιο του 2016, είναι ωστόσο και βαθιά πολιτική, καθώς έτσι μπορούν να είναι έτοιμοι για εκλογές ανά πάσα στιγμή.
Είτε τον Νοέμβριο του 2014, είτε την άνοιξη του 2015.

___________________
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: