"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ίδρυση νέου Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου στο Βαλτεσινίκο

 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Η ίδρυση ενός νέου, πολλά υποσχόμενου, Συλλόγου στο Βαλτεσινίκο δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη.
Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου, αξιολογώντας θετικά τους σκοπούς και τους στόχους του καταστατικού του νέου αυτού συλλόγου, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις πρώτες τους δραστηριότητες, μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους βήμα ενημέρωσης. 

09-04-2017
Μας έγινε γνωστό ότι η ίδρυση Μουσικοχορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου στο Βαλτεσινίκο είναι γεγονός. Το όνομα αυτού "Χορεσίβιος".
Με μεγάλη μας χαρά, μελετώντας το καταστατικό του, διαπιστώσαμε ότι καλύπτει όλους αυτούς τους τομείς που επιτρέπουν να συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του χωριού μας και των κατοίκων του.
Τα μέλη του προσωρινού ΔΣ μας επιτρέπουν να ελπίζουμε σε ένα δυναμικό και ουσιαστικό ξεκίνημα ώστε το ΔΣ που θα προέλθει από τις πρώτες εκλογές, να έχει ήδη αυτή την αρχική ταχύτητα που θα αποτελέσει αφετηρία για μία ανοδική πορεία.
Εμείς όλοι που ζούμε, αναπνέουμε, αγαπάμε αυτό τον τόπο ωφείλουμε να αγκαλιάσουμε αυτή την νέα προσπάθεια και να πλαισώσουμε τον "ΧΟΡΕΣΙΒΙΟ" μαζικά για να του δώσουμε την δύναμη που θα του διασφαλίζει την επιτυχία.

Καλό ταξίδι, καλή δύναμη και υπομονή, κουράγιο, όρεξη και μεγάλο "στομάχι".



Δεν υπάρχουν σχόλια: