"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Στο Δήμο Φαλαισίας βρέθηκε η Γ. Γρ. Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη


Στο Δήμο Φαλαισίας βρέθηκε σήμερα η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη με υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου επέβλεψε τις εργασίες αντιπλημμύρισης και τα αντιδιαβρωτικά έργα που εκτελούνται.
Ακόμα, η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη επισκέφθηκε και το χώρο εγκατάστασης των οικίσκων που διαμένουν οι κάτοικοι της περιοχής του Δημοτικού Διαμερίσματος Ποταμιάς, των οποίων επλήγησαν οι οικίες τους, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση υλοποιεί κατά γράμμα τις εξαγγελίες της, όσον αφορά τα μέτρα ανασυγκρότησης των πληγεισών περιοχών.
Μετά την επίσκεψη της στο Δήμο Φαλαισίας η Γενική Γραμματέας δήλωσε : «Παρακολουθούμε μαζί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Δήμαρχο Φαλαισίας, τα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει προχωρήσει αρκετά στον καθορισμό της κοίτης των παράπλευρων ρεμμάτων που υπάρχουν στην περιοχή και γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατευθούν κυρίως τα χωριά το χειμώνα.Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να παρακολουθήσω από κοντά την πορεία των έργων αυτών και παράλληλα να συντονίσουμε τις Δασικές Υπηρεσίες στην αντιδιαβρωτική προστασία και ακόμα να εντοπίσουμε και άλλες περιοχές που ενδεχομένως απαιτούνται να εκτελεστούν και σε αυτές αντιδιαβρωτικά έργα, ώστε να προστατευθούν τα δασικά εδάφη και κυρίως να προστατευθούν τα Δημοτικά Διαμερίσματα που βρίσκονται στις καμένες περιοχές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: