"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Γιορτές των Κερασιών στον Πλάτανο Κυνουρίας

Γιορτές των Κερασιών – των Νερών – των Φεγγαριών και των Ερώτων
«Σαν του Πλατάνου το νερό, δεν θα ’βρεις σ’ άλλα μέρη
με μια γουλιά δεν θες γιατρό, με δύο βρίσκεις ταίρι »

Συμεών Θαυμαστορείτου, Μελετίου Μάρτυρος. Σελήνη 19 Ημερών, Σάββατο 24 Μάη, την ώρα του σούρουπου...

Ο Πατριωτικός Σύλλογος του Χωριού μας – για 25η συνεχή χρονιά διοργανώνει τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΣΙΩΝ» και σας καλεί στο όμορφο Χωριό μας για μια αξέχαστη βραδιά.
Κερασάκι γλυκό (χειροποίητο εννοείται, φτιαγμένο από τις νοικοκυρές του Πλατάνου), λικέρ κεράσι και βύσσινο (αφροδισιακό και αγχολυτικό ειδικά φτιαγμένο για Σας) κερασόπιτες, διάφορες άλλες κερασογεύσεις, ψητό γουρουνόπουλο, άφθονο και εξαιρετικό κρασί είναι μερικά από τα εδέσματα που θα υπάρχουν στους μπουφέδες του Συλλόγου.

Ξεχάστε λοιπόν προβλήματα, σκοτούρες, στεναχώριες – έστω και για μια βραδιά - κι ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας με ζωντανή Δημοτική μουσική.
Σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ !!!!!

Το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρού Αρκαδίας
«Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ» θα παρουσιάσει Παραδοσιακούς Δημοτικούς Χορούς

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα λειτουργήσει έκθεση παλαιάς ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: