"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

Από την Βλαχέρνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για το 2009Από την καταπράσινη Βλαχέρνα ο ρεπόρτερ και εκδότης Νίκος Καβουρίνος μας στέλνει τις παρακάτω φωτογραφίες από τις γιορτές που έγιναν για τα παιδιά τα Χριστούγεννα στην όμορφη αλλά παγωμένη με πολύ κρύο Βλαχέρνα.
Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν και "Τα Μαντάτα του Μπεζενίκου" με πλούσια ύλη, λαογραφικά κείμενα και φωτογραφίες από την περιοχή.
Από την Βλαχέρνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για το 2009.

*δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://www.kavourinos.gr/mantata/
Δημοσίευση σχολίου