"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009

Η εκπομπή της ΕΤ-1 «Μένουμε ΕΛΛΑΔΑ» στην Βλαχέρνα

Στις 29 Δεκεμβρίου 2008, έφτασε στο χωριό μας η ΕΤ-1 και η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα». Εκεί συνάντησαν τον συμπατριώτη μας Παύλο Κατσούλη, ο οποίος τους ξενάγησε στο χωριό πηγαίνοντας τους στην αρχική τοποθεσία που βρισκόταν η Βλαχέρνα, την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Κατόπιν υπήρχε στάση στο καφενείο «Πανούση». Εκεί συνάντησαν τον κτηνοτρόφο Χρήστο Χρ. Αποστολόπουλο και τον πρόεδρο του χωριού Τάσο Τρ.Τσαρουχά, όπου μίλησαν στην εκπομπή για τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στη Βλαχέρνα.
Ολόκληρη η εκπομπή και οι συνεντεύξεις εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής και συγκεκριμένα στην διεύθυνση:
http://www.ert.gr/menoumellada/videos/peloponnisos/nomos-arkadias-sto-xorio-blaxerna/details.htm
Δημοσίευση σχολίου