"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο Δήμαρχος Δημητσάνης Αναστάσιος Βλάχος: Στους συμπατριώτες και τους φίλους μας ομογενείς που ζουν στο εξωτερικό, τους απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό


Ο Δήμαρχος Δημητσάνης
Α να σ τ ά σ ι ο ς Β λ ά χ ο ς
το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας,
οι πρόεδροι & τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών μας Διαμερισμάτων
και όλοι οι συνδημότες μας σας καλωσορίζουν στο Δήμο μας.




Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πολιτών για την περιήγησή τους μέσα στην εικονική πραγματικότητα των υπολογιστών, δημιουργήσαμε τη δική μας ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Με σεβασμό προς τους επισκέπτες του τόπου μας, καλύψαμε ένα ακόμη κενό, το αποτέλεσμα του οποίου ευελπιστούμε να εξυπηρετήσει όχι μόνο τον απλό επισκέπτη, αλλά και τον απαιτητικό. Εκείνον που δεν αρκείται σε μια απλή εικονική περιήγηση, αλλά θέλει περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν τον πανέμορφο τόπο μας, πιο αναλυτικές και πιο εμπεριστατωμένες.


Πιστεύοντας ότι καλύψαμε και τις δικές σας ανάγκες, σας ευχόμαστε καλή διαμονή στις σελίδες μας, και σας περιμένουμε για μια καλή και οικεία φιλοξενία στο Δήμο μας.
Ειδικά για τους συμπατριώτες και τους φίλους μας ομογενείς που ζουν στο εξωτερικό, τους απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: