"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Η ετήσια συνεστίαση της Ένωσης Βαχλαίων

ΕΝΩΣΗ ΒΑΧΛΑΙΩΝ Aθηήνα 22-01-11
Αρ. πρωτ.446

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Ένωση Βαχλαίων, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, το μεσημέρι και ώρα 13.00, θα πραγματοποιήσει την ετήσια συνεστίασή της, στην μουσική Ταβέρνα «Ο ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ» στην οδό Φερεκύδου 2 & Αράτου, πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι τηλ.210-7012155.

Προσκαλούνται όλοι οι Βαχλαίοι να προσέλθουν, για να ανταμώσουμε ξανά όλοι μαζί, να πούμε τα νέα για το χωριό μας και όχι μόνο, με πολύ καλό φαγητό, στον υπέροχο χώρο, που λειτουργεί από το 1917, με ζωντανή μουσική και χορό.

Ανταποκρινόμενοι και εμείς, σαν Ένωση Βαχλαίων, στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα έχουμε φτηνότερο εισιτήριο από πέρυσι, για την συμμετοχή σας, που θα περιλαμβάνει, πλούσιο και ποιοτικό φαγητό και ελεύθερο κρασί η μπύρα.

Να είμαστε όλοι εκεί.

Όσοι επιθυμούν, να δηλώσουν την συμμετοχή τους για να κρατήσουμε τραπέζι, να τηλεφωνήσουν, η στην Πρόεδρο, Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη, στο τηλ. 6932-281753, η στο γραφείο της Ενώσεως, 210-3300304, καθημερινά, 10-13.00 π.μ.

Από το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Α.Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη

Δημοσίευση σχολίου