"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος την Κυριακή 5 Ιουνίου στα Λαγκάδια


Η συνεργασία του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία αποδίδει «καρπούς» για 5η φορά κατά την τελευταία 10ετία. 
Την Κυριακή 5 Ιουνίου, θα βρίσκεται στα Λαγκάδια (Πλατεία Ταξιαρχών) η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Ε.Α.Ε. Καλούνται οι συμπατριώτισσες να προσέλθουν μαζικά προκειμένου να υποβληθούν σε ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφικό έλεγχο. 
Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία φαίνεται να μειώνει την θνησιμότητα από καρκίνο του μαστού σε ποσοστό που φτάνει το 30%. 
Είναι υποχρεωτικός έλεγχος για τις γυναίκες ηλικίας 35-70 ετών, διαρκεί λίγα λεπτά και είναι απολύτως ανώδυνος. 
Ο Προληπτικός έλεγχος του μαστού σώζει ζωές! 
Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών

Δεν υπάρχουν σχόλια: